7η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών στην προστατευόμενη περιοχή Δέλτα Αξιού

15/03/2017Νέα

 

Για άλλη μια φορά φέτος ετοιμαζόμαστε για τους εθελοντικούς καθαρισμούς της άνοιξης στην προστατευόμενη περιοχή Δέλτα Αξιού! Σε τρεις διαφορετικές περιοχές της πολύτιμης προστατευόμενης περιοχής μας, με τη συμμετοχή ομάδων, συλλόγων, σχολείων, και με τη στήριξη των τοπικών δήμων!  Θα τις απαλλάξουμε από τα σκουπίδια και θα αλλάξουμε τη μορφή τους, ενώ θα χαρούμε τη φύση παρέα!

Οι εθελοντικοί καθαρισμοί θα πραγματοποιηθούν φέτος ως εξής:

Τα έξι προηγούμενα χρόνια πραγματοποιήθηκαν συνολικά δεκαεννέα εκδηλώσεις καθαρισμών σε διαφορετικά σημεία του Εθνικού Πάρκου και με τη συμμετοχή περίπου 3.200 εθελοντών. Φέτος, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα είμαι μαζί μας μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής ΚΑΛΑΜΑΡΙ, η Περιβαλλοντική Ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονία, η Ομάδα Εθελοντών Κλειδίου, η Λέσχη Ανάγνωσης Κλειδίου, ο αθλητικός σύλλογος Εθνικός Κλειδίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου Φίλιππος, η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Αλεξάνδρειας, η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Δήμου Αλεξάνδρειας, η ομάδα ΒΑΤ του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, ο Όμιλος Rotaract Anatolia, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου, το 3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού και το 20ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Καλούνται οι εθελοντικές ομάδες, οι τοπικοί σύλλογοι και τα σχολεία να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2310 794811 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@axiosdelta.gr

Για τους καθαρισμούς στις 2 και στις 9 Απριλίου θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη με την ευγενική χορηγία του ΟΑΣΘ.

 

Με την ευγενική υποστήριξη

Χορηγοί Επικοινωνίας

Εκτύπωση άρθρου