Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας στο Καλοχώρι

05/02/2018Νέα

Με πανέμορφες εικόνες από τους γειτονικούς υγροτόπους και την άγρια ζωή γέμισε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλοχωρίου, χάρη στην έκθεση φωτογραφίας «Καλοχώρι In Focus» που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολύ από τους φωτογράφους της φωτογραφικής λέσχης Out of Focus, εκπρόσωποι του Δήμου Δέλτα και του Φορέα Διαχείρισης και πολλοί κάτοικοι του Καλοχωρίου.

«Οι υγρότοποι του Καλοχωρίου μας κατέπληξαν με την ομορφιά που συναντήσαμε αναπάντεχα τόσο κοντά στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά συναντήσαμε και εικόνες που δεν ήταν τόσο ευχάριστες που τις καταγράψαμε κι αυτές. Επιχειρήσαμε να μεταφέρουμε με τη δική μας ματιά τις εικόνες που εσείς ως κάτοικοι βλέπετε τόσο συχνά και να δώσουμε έτσι μία νέα διάσταση», ανέφερε εκ μέρους των φωτογράφων ο κ. Δημήτρης Δεσποινούδης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ακόμη ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού, καθ. Θεμιστοκλής Κουιμτζής, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα, Δημήτρης Χαλκίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δέλτα, Δημήτρης Αγγουράς.

 

Εκτύπωση άρθρου