Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Αγγελοχωρίου

 

Η περιοχή του Αγγελοχωρίου είναι μία από τις νέες περιοχές που από το 2018 βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου). Το Σάββατο 13 Απριλίου, διοργανώνουμε την πρώτη δράση μας στην περιοχή, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea.

Πρόκειται για μία εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος #zeroplastic που περιλαμβάνει δράσεις παράκτιων καθαρισμών σε επιλεγμένες περιοχές που επιβαρύνονται από τη ρύπανση από τα πλαστικά.

Σε μία προσπάθεια να συμβάλουν μακροπρόθεσμα στην άμβλυνση της θαλάσσιας ρύπανσης, τα μέλη της iSea θα κάνουν καταγραφή των απορριμμάτων, προκειμένου να δεδομένα να αξιοποιηθούν ερευνητικά.

Το ραντεβού για τον καθαρισμό θα είναι στις 11:00 το πρωί στην παραλία Αγγελοχωρίου.

Ελάτε να βάλετε ένα χεράκι!

Η δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμος Θερμαϊκού – Municipality of Thermaikos και με την υποστήριξη της OceanCare.

 

Μεταφορά με τον ΟΑΣΘ!

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να φτάσουν ως την παραλία Αγγελοχωρίου με το λεωφορείο που παραχωρεί ευγενικά ο ΟΑΣΘ. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10:00 το πρωί από την πλατεία Ελευθερίας, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 12:30 μ.μ.

Πράσινο τμήμα: σημείου καθαρισμού

Εκτύπωση άρθρου