Γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος παίζοντας!

Την Κυριακή 9 Ιουνίου γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με πολλή χαρά και παιχνίδι στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, στο 4ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού.

Στην γιορτή μας μας μας επισκέφτηκαν παιδιά από τη Χαλάστρα, αλλά και από τα γειτονικά χωριά του Δήμου Δέλτα και από τη Θεσσαλονίκη.

Συμμετείχαν στα πολλά και ποικίλα εργαστήρια και παιχνίδια που διοργανώθηκαν, όπως τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και χειροτεχνίας με θέματα από τον κόσμο των πουλιών, το βιωματικό εργαστήριο «Η Μυρμηγκοφωλιά» και το μάθημα τραγουδιού με τραγούδια για το περιβάλλον.

Μαζί μας ήταν η περιβαλλοντική οργάνωση iSea, το ΚΠΕ Κορδελιού, το Εργαστήριο Τέχνης Art Factory, η μουσικός Άλκηστη Τόγια, ο αθλητικός σύλλογος Cheerleading Νηριήδες, η γυμνάστρια Έλενα Λόη, Η Μυρμηγκοφωλιά, το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Little bites of happiness, ο παιδικός σταθμός Βρεφονηπιακος Σταθμος Λιλιπουτη και η συγγραφέας Κατερίνα, οι Εκδόσεις Διάπλους και η συγγραφέας Ανθή Βαφειάδη, η Δράση για την Άγρια Ζωή, καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χαλάστρας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου με την υποστήριξη του Δήμου Δέλτα και την ευγενική χορηγία της ΕΥΑΘ Α.Ε.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήταν μαζί μας, τους εκπαιδευτές και τους εθελοντές που συμμετείχαν! Και του χρόνου!

Εκτύπωση άρθρου