Γιορτάσαμε την 9η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού

14/10/2019Νέα

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η 9η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού, με θέμα την κυκλική οικονομία. Με τη βοήθεια της καλοκαιρίας χαρήκαμε τη φύση στο Πάρκο Κερκύρας και τη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, συμμετείχαμε σε εργαστήρια και θαυμάσαμε με τη βοήθεια κιαλιών και τηλεσκοπίων τα φλαμίνγκο και τα άλλα πουλιά που φιλοξενούνται το διάστημα αυτό στη λιμνοθάλασσα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού, με την υποστήριξη του Δήμου Δέλτα και της Τοπικής Κοινότητας Καλοχωρίου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν τη διοργάνωση: τη Δράση για την Άγρια Ζωή, το Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Καλοχωρίου και τον Λαογραφικό Σύλλογο Καλοχωριτών Ανατολικής και Βόρειας Θράκης «Κασκάρκα», το Χαρισομάγαζο, τους παραγωγούς προϊόντων και τους χειροτέχνες, καθώς επίσης και τους εκπαιδευτές και ομάδες που πραγματοποίησαν εργαστήρια και παιχνίδια: την κυρία Έφη Καράμπελα από τη Βιβλιοθήκη Καλοχωρίου, την κυρία Σοφία Γεωργέλη, την κυρία Θωμαή Καπουλίτσα Τρούλου, την κυρία Νικολέτα Τσικώτη, την ΚΟΙΝΣΕΠ Ionian Recycle, την ομάδα τέχνης The Mosaicists.

Εκτύπωση άρθρου