Δύο έργα αναβάθμισης των υποδομών για επισκέπτες

20/12/2020Νέα

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί στην εκπνοή του 2020 και υπό συνθήκες COVID καταφέραμε να ολοκληρώσουμε δύο έργα που βελτιώνουν την προσβασιμότητα και την εμπειρία των επισκεπτών μας στην προστατευόμενη περιοχή Δέλτα Αξιού! Πρόκειται για τα εξής έργα:

Επιδιόρθωση υποδομών στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης

Αντικαταστάθηκε η παλιά, γκρεμισμένη ξύλινη περίφραξη και επιδιορθώθηκε το κιόσκι στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης, το οποίο θα υποδέχεται στο εξής τους επισκέπτες του με μία νέα αναβαθμισμένη εικόνα.

Πινακίδες υποδοχής και κατεύθυνσης

Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν γνωρίζει την περιοχή του Δέλτα Αξιού να προσανατολιστεί. Έτσι, ο Φορέας Διαχείρισης τοποθέτησε νέες πινακίδες κατεύθυνσης συμπληρώνοντας αυτές που προϋπήρχαν αφενός σε νέα σημεία, αφετέρου με πινακίδες στην αγγλική γλώσσα, για τους ξένους επισκέπτες

Συνολικά, τοποθετήθηκαν τέσσερις νέες πινακίδες υποδοχής στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης και στο Πάρκο Κερκύρας, στο Καλοχώρι, καθώς και 29 νέες πινακίδες κατεύθυνσης στους οικισμούς της Νέας Αγαθούπολης, των Κυμίνων, Νέων Μαλγάρων, της Χαλάστρας και του Καλοχωρίου, συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες σε καινούρια σημεία, αλλά και στην αγγλική γλώσσα, για τους νέους επισκέπτες.

Ας είμαστε όλοι καλά να χαρούμε τις υποδομές αυτές μόλις αρχίσει η ζωή μας να επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς!

Η νέα περίφραξη στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης

 

Πινακίδα υποδοχής στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης

 

Πινακίδα κατεύθυνσης στην περιοχή του Λουδία

Εκτύπωση άρθρου